Data & Telecom

Roest en Heuvelman Elektrotechniek biedt oplossingen waarmee u uw bedrijfsprocessen en bereikbaarheid optimaliseert en de exploitatiekosten verlaagt.

Een moderne data-telefonie installatie (het netwerk) is het centrale zenuwstelsel van uw organisatie. U moet volledig op deze installatie kunnen vertrouwen, daarom eist u natuurlijk de hoogste kwaliteit. Hoe beter uw bedrijf en iedereen die er werkt bereikbaar is, des te meer kansen kunt u pakken. En het belang van een goed werkend netwerk voor uw bedrijf, hoeft geen betoog! Tegenwoordig zijn telefonie- en computernetwerken met internet, steeds meer één systeem.

Maar om volop van die voordelen te profiteren, moet uw data-telefonie installatie niet alleen een perfect product zijn, maar ook goed worden geïnstalleerd! Wij ontwerpen uw data-telefonie installatie. En of het nu gaat om aanleggen, uitbreiden, doormeten of certificeren van uw netwerk, wij leggen uw installatie aan met de kwaliteit waar wij voor staan en uiteraard volgens de hoogste normen. Naast de traditionele Cat. 5 en Cat. 6(a) kunnen wij uw installatie ook voorzien van glasvezel bekabeling voor nog snellere communicatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!
Certificaten.png

Roest & Heuvelman Elektrotechniek BV
Griendstraat 6 d-e
2921 LA  Krimpen a/d IJssel

T 0180 - 44 60 60
F 0180 - 44 60 68
E-mail info@roestenheuvelman.nl

Scroll naar boven