Over Roest & Heuvelman

Totaalinstallateur
Roest & Heuvelman Elektrotechniek en Heuvelman Installatietechniek is een landelijk opererende totaalinstallateur. Als totaalinstallateur biedt Roest & Heuvelman Elektrotechniek en Heuvelman Installatietechniek een totaalpakket aan technische diensten. Alle techniek in gebouwen wordt zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd.

Duurzaam en innovatief
Duurzaamheid is één van de belangrijkste speerpunten. Het bedrijf biedt duurzame en dus groene concepten aan en past duurzaamheid toe binnen de eigen organisatie. Tevens is het bedrijf voor haar klanten voortdurend op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën.

Kennis en respect
Roest & Heuvelman Elektrotechniek en Heuvelman Installatietechniek gaan voor kennis en respect voor de klant, het product, de mensen en het milieu.

Elektrien.jpg

Electricien

Roest en Heuvelman Elektrotechniek is dé elektricien waar u terecht kunt met al uw werkzaamheden op het gebied van elektriciteit.

lees meer
CV-installateur.jpg

CV Installateur

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter of installateur? Heuvelman Installatietechniek zorgt voor de installatie, reparatie en onderhoud van uw gehele installatie.

lees meer
Loodgieter.jpg

Loodgieter

Voor alle voorkomende loodgieter werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

lees meer
Storing.png

STORING

Als totaalinstallateur hebben wij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. U kunt rekenen op een snelle opvolging bij storingen.

24 / 7 bereikbaar!

bel 0180 - 44 60 60
Certificaten.png

Roest & Heuvelman Elektrotechniek BV
Griendstraat 6 d-e
2921 LA  Krimpen a/d IJssel

T 0180 - 44 60 60
F 0180 - 44 60 68
E-mail info@roestenheuvelman.nl

Scroll naar boven